Creatieve Workshops

Lijkt het je leuk om met een groepje creatief bezig te zijn,  dan hebben wij hele speciale workshops voor jullie.

Paaseieren gieten

In de workshop ga je een aantal glazen paaseieren overgieten met acrylverf. Leuk om in een paastak te hangen, of gewoon in een leuke schaal, wat je maar wilt. De eieren zijn van glas en hebben een afmetingen van 8, 6 en 4 cm. Hiervan ga je er 8 maken.

Natuurlijk mag een hapje/drankje niet ontbreken. De workshops worden gehouden van 6 t/m 24 maart. s’Avonds van 19 tot 22 uur of  s’middags van 13.30 tot 16.30 uur.


De kosten hiervoor zijn € 45,-. Opgave is minimaal 4 t/m 6 personen.
Mocht je interesse hebben, stuur dan een berichtje naar 06 103 64 637.

 

Workshop pasen
creatieve workshop pasen

Vazen gieten

Heerlijk experimenteren met kleur en verf! Giet je eigen vaas. De prijs is afhankelijk van de maat en het soort vaas je wilt gieten. Opgave 4 tot ongeveer 6 personen. Gezellig met een hapje en drankje. Neem contact op voor de prijzen en beschikbare data.

06 10 36 46 37

Creatieve workshops

Creatief schilderen

Altijd al je eigen acrylverf schilderij willen maken. Je bepaalt zelf wat je gaat schilderen en het formaat van het schilderij. Tijdens het schilderen krijg je tips en handvaten dit onder het genot van een hapje en drankje.  De prijs is afhankelijk van de maat van het doek. Opgave 4 tot ongeveer 6 personen. Neem contact op voor de prijzen en beschikbare data.

06 10 36 46 37