beschilderde vaas

Vind jouw unieke handbeschilderde vaas bij Nichi Art. Een ruim aanbod van mooie luxe vazen voor een smaakvol interieur. Geen enkele vaas is hetzelfde dat maakt dat de vazen van Nichi zo speciaal zijn. Om de exclusiviteit te bevestigen, wordt elke vaas geleverd met een certificaat van echtheid. Ontdek hier de verschillende formaten en kleurrijke creaties. Welke blikvanger is jouw favoriet?

Onze handmade vazen

Voor het maken van onze handmade vazen gebruiken we hoge kwaliteit glazen. Met acrylverf van 100% acrylactemulsie met hoogwaardige pigmenten geven we met de giettechniek de vazen kleur. Hierdoor is iedere vaas weer een verrassing voor ons. Met de mooiste kleurcombinaties maken we iedere vaas uniek.

Handgeschilderde vazen kopen

Wil je graag een handgeschilderde vaas van Nichi Art kopen? Bestel dan veilig en snel hier in onze webshop. Binnen enkele werkdagen heb je je nieuwe aanwinst in huis. Speciale wensen voor een verfgegoten vaas of een vaas met unieke schilderingen? Neem dan contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.