unieke Wanddecoratie

Maak je huis nog mooier met de unieke wanddecoratie van Nichi Art. Prachtige doeken voorzien van eigen fotografie aan een robuuste tak. Haal een stukje natuur in huis met deze sfeervolle eyecatcher. De takken komen rechtstreeks uit de Twentse natuur en hebben daarom allen een eigen vorm. Ook iedere foto wordt slechts één keer afgedrukt op een doek. Zo blijft de wanddecoratie echt uniek en ben jij straks de enige die dit thuis heeft hangen.

Een natuurfoto als wanddecoratie

Wil je graag een natuurfoto als wanddecoratie? Dan is Nichi Art er voor jou. Van landschappen tot aan detailshots van het buitenleven. Laat je inspireren door eigengemaakte fotografie van de Nederlandse natuur. Welk wanddoek vind jij het mooist? Kies je favoriet uit en geniet binnenkort zelf van de natuur aan de muur.

Wanddoeken kopen

De wanddoeken van Nichi Art hebben allen een eigen ophangsysteem. Zo hang je hem op eigen gewenste hoogte. De stof is zacht en soepel en valt speels onder de tak. Wil je graag een wanddoek kopen? Bestel dan veilig en snel via onze webshop. Heb je een speciale wens voor een foto? Neem dan contact op om te kijken naar de mogelijkheden.