Ik ben nikki

Het gezicht achter Nichi Art. In 2019 heb ik mijn passie voor fotografie weer opgepakt. Met mijn camera de natuur in om de mooiste plaatjes vast te leggen. Voor in mijn eigen interieur heb ik een foto van het Twentse landschap bewerkt en laten afdrukken op een wanddoek. Na de leuke complimenten hierover vond ik het jammer om mijn foto’s niet verder te delen. Dus ik heb de sprong gewaagd en ben gestart met het verkopen van unieke wanddecoratie als kunst aan de muur.

De naam Nichi Art is afgeleid van mijn voornaam in combinatie met Chi. Dat staat voor levensenergie. Ik sta erg positief in het leven en wil dat graag overbrengen middels mijn kunstwerken aan jullie. Met mijn passie voor kunst en interieur wil ik meehelpen om ieder huis een eigen unieke touch te geven.

Naast het maken van leuke wanddecoratie ben ik gek op kleur en schilderen. Zo kwam ik op het idee om handgeschilderde vazen te maken. Door middel van verf giet ik iedere vaas in een kleurrijk jasje. Door deze techniek is geen enkele vaas hetzelfde.

Twee mooie kunstwerken van duurzame materialen waar ik ontzettend trots op ben. Wil je nou ook graag een Nichi aan de muur of op tafel? Zoek dan je favoriet uit en bestel hem eenvoudig via deze webshop. Een sfeervolle toevoeging voor ieder interieur!

Liefs Nikki Nijhuis